Aanmelden

Kom jij ons team versterken?

Leer ons kennen

Anderen weer in hun kracht zetten! Dat ik daaraan een bijdrage mag leveren maakt me dankbaar.

In mijn werk met kwetsbare kinderen en jongeren merkte ik dat er veel werd bereikt door de focus op ontwikkeling, de samenwerking met het gezin en de kracht van een netwerk. Ik merkte ook het belang van maatwerk en persoonlijke aandacht en kwam tot de overtuiging dat kleinschaligheid de optimale omgeving is om dit te kunnen bieden.  En zo ben ik in 2009 gestart met een eigen jeugdhulp organisatie.

Het mooiste van mijn werk vind ik nog steeds de beweging en ontwikkeling zien bij een kind en zijn of haar gezin. Anderen weer in hun kracht zetten! Dat ik daaraan een bijdrage mag leveren maakt me dankbaar.

Marco, Bestuurder
Een kind zien genieten en ontwikkelen dat is het dankbaarste gebaar van mijn werk.

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat geen dag hetzelfde is.
In dit werk kan ik een bijdrage leveren aan het bieden van een veilige omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen.
Een kind zien genieten en ontwikkelen dat is het dankbaarste gebaar van mijn werk.

Daarnaast wil ik ook een bijdrage leveren aan het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarom heb ik op de HAN de studie ‘Coördinator in de Zorg en Dienstverlening’ afgerond.

Marleen, Teamleider & coördinator opvang
In mijn werk vind ik het belangrijk dat de begeleiding is afgestemd op het individuele kind en het gezinssysteem

Ik heb veel verschillende taken mogen vervullen en ervaringen op mogen doen en sinds maart 2019 werk ik nu volledig als gedragswetenschapper-teamcoach.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat de begeleiding is afgestemd op het individuele kind en het gezinssysteem, zodat een kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen, het systeem in hun eigen kracht wordt gezet en hulp uiteindelijk niet meer nodig is.

Jennifer, Gedragswetenschapper
Een kind zien genieten en ontwikkelen, dat is het dankbaarste gebaar van mijn werk.

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat geen dag hetzelfde is. In dit werk kan ik een bijdrage leveren aan het bieden van een veilige omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen. Een kind zien genieten en ontwikkelen, dat is het dankbaarste gebaar van mijn werk.

Linsey, Ambulant (gezins)begeleider

Deze content kun je niet kopiëren in verband met privacy.